Забравена парола
Сертификат

топ продукти
Facebook
Партньори
Детайли на продукти


Broadlink TC2-EU

Broadlink TC2-EU
 • Broadlink TC2-EU
 • Broadlink TC2-EU
 • Broadlink TC2-EU

Смарт ключ за осветление TC2-EU

Broadlink TC2-EU е смарт ключ от ново поколение, който ви позволява да управлявате осветлението у дома или в офиса чрез приложение от вашия телефон. Неговият елегантен дизайн с тъч бутон ще внесе стил във вашия дом, а допълнителните таймер функции ще улеснят ежедневието ви.


Цената е с включен ДДС

 • Смарт ключът Broadlink TC2-EU е съвременен и удобен начин за контрол на осветлението. Може да бъде управляван както ръчно – чрез тъч бутона на панела му, така и дистанционно през приложение на вашия телефон или таблет. Във втория случай ще трябва да го използвате в комбинация с Wi-Fi контролера Broadlink RM 4 Pro, който също може да закупите от нашия сайт.

  С помощта на безплатното приложение e-Control за смартфон и таблет (съвместимо както с Apple iOS, така и с Android) ще имате възможността да включвате и гасите лампите, без да се налага да ставате и да нарушавате почивката си.

  Бърза и лесна инсталация

  Смарт ключът Broadlink TC2-EU се монтира като всеки друг ключ за осветление. След като го монтирате на стената, следвайте стъпките в инструкциите, за да го свържете с мобилното приложение e-Control и само след няколко минути ще имате достъп до всички функции, които то ви предлага.

  Смарт ключът Broadlink TC2-EU пристига в комплект с два болта за захващане на конзолата, филтър за смущения на LED крушки и ръководство за монтаж. Инструкциите за инсталиране и употреба може да изтеглите и от нашия сайт – от секция „Документация“ в страницата на продукта.

  Широк обхват за максимално удобство

  Чрез Wi-Fi контролера Broadlink RM Pro може да управлявате смарт ключа Broadlink TC2-EU в обхват до 15 метра дори през стените. Така имате контрол над осветлението от всяка точка на вашия дом.

  Един по-приятен начин за събуждане (таймер)

  С помощта на приложението e-Control и смарт ключа Broadlink TC2-EU можете да настроите осветлението да се включи в часа, в който трябва да станете от сън. Този таймер е изключително удобен за всички, които се събуждат рано, докато навън е още тъмно, както и за тези, за които ставането на време е истинско предизвикателство.

  Надхитрете крадците (таймер)

  Едно от предимствата на смарт ключа Broadlink TC2-EU е таймерът за защита от кражби. Той ви позволява да настроите светлините да се включват и изключват в определени часове, когато отсъствате от дома ви или от офиса, или сте на път. По-този начин ще оставите впечатление, че винаги има някой вкъщи и ще прогоните неканените гости.

  Без повече тъмнина

  Насладете се на предимството да управлявате осветлението от разстояние само с едно движение през телефона си. От приложението e-Control може да включите осветлението вкъщи, още преди да се приберете вечер.

  Елегантен и стилен дизайн

  Смарт ключът Broadlink TC2-EU е не само интелигентно, но и изключително стилно решение за всяко помещение. Неговият панел е изработен от темперирано кристално стъкло със защита от прегряване, а тъч бутона излъчва дискретна синя светлина, когато осветлението е включено. Този изчистен и елегантен дизайн подхожда идеално на всеки интериор.

 • Производител
  BroadLink
  Лого на производителя
   Лого на производителя
  Продуктов код
  6280037
  Артикулен номер
  410614
WebShop System