Забравена парола
Сертификат

топ продукти
Facebook
Партньори

За нас

Фирма "ЛЕ систем" ЕООД е регистрирана през 2014 г. В екипа са включени специалисти с богат опит в изграждането на системи за сигурност, съобщителни и комуникационни мрежи, захранващи и осветителни инсталации в жилищни, офисни и промишлени сгради.

Наши служители работиха на площадките на "ЛУКОИЛ Нефтохим Бургас" АД, "ДРУЖБА стъкларски заводи" АД, "Винпром Пещера" АД, "Шенкер" ЕООД, Офис Парк Пловдив, административни и жилищни сгради.

Ние ще проектираме, изградим и пуснем в експлоатация необходимата Ви аудио- или видеодомофонна система, система за видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъпа и работното време или охранителна система. Проектът и неговата реализация ще са съобразени с утвърдените стандарти и Вашите изисквания.

В началото на 2015 г. ние създадохме интернет платформата за електронна търговия "ЛЕ маг". Нашата цел е да предложим максимален асортимент от качествени интересни стоки за Вашия дом, офис и автомобил, като се стремим да осигурим бързи и лесни доставки на необходимите Ви артикули. За да гарантираме качеството на предлаганите продукти, ние работим само с официални вносители на марки като Alcatel, Apple, Bosch, Dahua, Hikvision, HTC, Lenovo, Osram, Panasonic, Paradox, Samsung, Sony и много други.

Нашият екип ще осигури професионална консултация, за да получите точно това, от което се нуждаете.

Можете да се свъжете с нас на мобилен телефон 0878 773 669 по стандартната тарифа на Вашия оператор или на електронната ни поща office@le-mag.org.

WebShop System