Забравена парола
Сертификат

Филтриране
Производител
топ продукти
Facebook
Партньори

Термосифонни системи

Главна категория >Соларни системи >Термосифонни системи

Моделите се базират на високо ефективен метод за директно затопляне на водата от слънцето, посредством топлообмен в система от вакуумни тръби със специално покритие. NPS серията на Nippon представлява термосифонна соларна система, при която не се изискват допълнително помпа и тръби за осъществяване циркулацията на водата между соларния колектор и водосъдържателя. При тези модели соларният колектор и водосъдържателят са свързани в едно цяло.
Пълненето с вода става чрез спомагателен разширителен съд, монтиран върху водосъдържателя. За случаите, в които е необходимо дозагряване на водата, е добавен електрически нагревател от 1500 W с вградена термозащита.
Вакуумните тръби на колектора имат минимум 15 години ефективност и издържат на градушка с размер на ледените късове до 25 мм. Стойката е изработена под 40° наклон и при правилен монтаж осигурява оптимално осветяване на вакуумните тръби и загряване на водата. За нормалното функциониране на системата и осигуряване на достатъчно налягане на топлата вода в смесителната батерия, е необходимо да има денивелация от над 3 метра между нея и водосъдържателя.


Сортиране на продукти:


Сортиране на продукти:

WebShop System