Забравена парола
Сертификат

Филтриране
Производител
топ продукти
Facebook
Партньори

Gigaset елементи


Как работи?

Gigaset Elements се състои от три основни елемента – безплатно мобилно приложение, базова станция и различни по вид сензори, които вие можете да подберете според вашите индивидуални нужди и предпочитания. Gigaset Elements са проектирани изцяло с мисъл за вас, така че системата да е сигурна и да бъде пусната в действие само в 5 лесни стъпки:

  • Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
  • Свържете Gigaset Elements базовата станция към рутера и я включете в захранващата мрежа;
  • Поставете батериите на всички Gigaset Elements. Тъй като сензорите използват специална DECT ULE технология за безжична комуникация с базовата станция, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна.
  • Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване, или използването на каквито и да е допълнителни материали.
  • Всичко, което остава е да инсталирате безплатното приложение за мобилен телефон, да се регистрирате и настроите работата на Gigaset Elements така, както е удобно и комфортно за вас!

 

Колко струва?

За да ползвате Gigaset Elements е необходимо да закупите комплект, включващ минимум базова станция, сензор за движение и сензор за врата. Този комплект можете да намерите под името Gigaset Starter Kit. Приложението за мобилен телефон, регистрацията и използването на сървъра на Gigaset са напълно безплатни


Сортиране на продукти:


Сортиране на продукти:

WebShop System